Το κουτάλι – La cuillère

Série télé / 24 épisodes x 26’
> tokoutali.com

“La cuillère” est une série télévisé avec des enfants apprentis cuisiniers, diffusée par la télévision publique grecque ERT. Des chefs renommés apprennent à des enfants de 5 à 15 ans les joies de la cuisine de façon simple et ludique.

Toutes les recettes (uniquement en grec) sont sur le site:
> tokoutali.com

Το κουτάλι είναι μια εκπομπή που αφορά την εκμάθηση του μαγειρέματος στα παιδιά, με απλό και χαρούμενο τρόπο από Έλληνες σεφ, αλλά και την διαπαιδαγώγηση των γονιών σε σχέση με την παιδική διατροφή. Οι πρωταγωνιστές της εκπομπής είναι παιδιά, ηλικίας 5 με 15, που μαγειρεύουν με γνωστούς Έλληνες σεφ.

Ο σκοπός της εκπομπής Το κουτάλι είναι να μαθαίνουν τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς, με εύκολο αλλά και δημιουργικό τρόπο καινούργιες συνταγές της εποχής μας, για να γνωρίζουν τα υλικά που χρησιμοποιούν αλλά και να καλλιεργήσουν την φαντασία τους στο μαγείρεμα. (24 επεισόδια x 26′)

Συμμετέχουν οι σεφ: Αστέρης Κουστούδης, Χρήστος Παναγόπουλος, Ντίνα Νικολάου, Jean De Grylleau, Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Jean Louis Capsalas, Χριστόφορος Πέσκιας, ο Μάκης Φουρφούρης και ο Γιάννης Τσιάκος.

Όλες οι συνταγές τη εκπομπής στο:
> tokoutali.com

Le premier épisode de la série télé “La cuillère” sera diffusé sur la chaîne grecque PRISMA+, le 09 Octobre 2010 à 18:00

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς “Το κουτάλι” θα προβληθεί στο ψηφιακό κανάλι ΠΡΙΣΜΑ+ στις 09 Οκτωβρίου 2010 στις 6 μμ και το δεύτερο επεισόδιο την Κυριακή 10 Οκτωβρίου. Το κουτάλι θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή από το Πρίσμα+.

Το κουτάλι στο facebook:
> facebook

ert.gr
ertdigital.gr
tokoutali.com

http://www.youtube.com/watch?v=YLu2COwYOHg