Το κουτάλι – The spoon

TV series / 24 episodes x 26’
> tokoutali.com

“The Spoon” is a television serie for young “foodies” broadcast by the Greek public channel ERT. Famous Greek chefs introduce children aged 5 to 15 to the joys of cooking in a simple and playful manner!

All the recipies (Only in Greek):
> tokoutali.com

Το κουτάλι είναι μια εκπομπή που αφορά την εκμάθηση του μαγειρέματος στα παιδιά, με απλό και χαρούμενο τρόπο από Έλληνες σεφ, αλλά και την διαπαιδαγώγηση των γονιών σε σχέση με την παιδική διατροφή. Οι πρωταγωνιστές της εκπομπής είναι παιδιά, ηλικίας 5 με 15, που μαγειρεύουν με γνωστούς Έλληνες σεφ.

Ο σκοπός της εκπομπής Το κουτάλι είναι να μαθαίνουν τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς, με εύκολο αλλά και δημιουργικό τρόπο καινούργιες συνταγές της εποχής μας, για να γνωρίζουν τα υλικά που χρησιμοποιούν αλλά και να καλλιεργήσουν την φαντασία τους στο μαγείρεμα. (24 επεισόδια x 26′)

Συμμετέχουν οι σεφ: Αστέρης Κουστούδης, Χρήστος Παναγόπουλος, Ντίνα Νικολάου, Jean De Grylleau, Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Jean Louis Capsalas, Χριστόφορος Πέσκιας, ο Μάκης Φουρφούρης και ο Γιάννης Τσιάκος.

Όλες οι συνταγές τη εκπομπής στο:
> tokoutali.com

The first episode of tv serie “The spoon” will be screened on the greek channel PRISMA+, October 09/2010 at 18:00

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς “Το κουτάλι” θα προβληθεί στο ψηφιακό κανάλι ΠΡΙΣΜΑ+ στις 09 Οκτωβρίου 2010 στις 6 μμ και το δεύτερο επεισόδιο την Κυριακή 10 Οκτωβρίου. Το κουτάλι θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή από το Πρίσμα+.

Το κουτάλι στο facebook:
> facebook

ert.gr
ertdigital.gr
tokoutali.com

http://www.youtube.com/watch?v=YLu2COwYOHg